Du kan let sammenligne flere tilbud på mureropgaven. Vores gratis service hjælper dig med at finde den bedste og billigste murer til opgaven i Slagelse. Udfyld skemaet online, og vælg hvem der skal byde på din mureropgave.

Spar 31% på billig Slagelse murer

Er du er som de fleste andre mennesker, kan det at finde en pålidelig murer i Slagelse til en fornuftig overkommelig pris, virke som en ret uoverskuelig opgave. Det er de færreste mennesker der har brug for murerarbejde så tit, og derfor har man normalt en begrænset indsigt i netop murermesterfaget.

Hvad er den helt rigtige løsning? Hvad koster murerarbejde i Slagelse? Spørgsmålene er mange i dette gamle erhverv, hvor der alligevel sker udvikling af metoder og materialer. Hvad man tidligere anså for at være korrekt udført opmuring, kan i dag være afløst af nye og meget bedre metoder og materialer.

Indsend din murer opgave på 4 min

Vi gør markedet for murerarbejde mere gennemskueligt for både erhvervs- og privatkunder. Gennem vores unikke gratis tjeneste, tilbyder vi at skaffe 3 tilbud, som matcher din mureropgave. Du får dermed det bedst mulige udgangspunkt, når du skal vælge den rigtige murer til murerarbejdet i Slagelse.

Mursten, bor og værktøj

De mest anvendte mursten har dimensionerne 23 x 11,5 x 5,5 cm. Der findes også andre formater, men denne anses for standard og er lettest at mure med. Man skelner mellem facadesten og bagmuringssten. Facadesten skal være absolut frostfaste. Hulsten i forskellige typer bliver mere og mere almindelige.

Endvidere fremkommer mange forskellige overfladebehandlinger af sten. Der findes forskellige bor med længder op til 30 cm, således at der kan bores helt gennem væggene. Finjustering af overflader kan klares med et slibebræt belagt med specielt groft sandpapir, dette bruges også når en oversavet blok skal gåes efter.

En god børste til at fjerne støv og urenheder med hører også til. At støbe og mure i koldt vejr er dyrt, der kræves mange forsigtighedsforanstaltninger, materialerne må holdes varme, og arbejdet sinkes på grund af korte dage. Nyd at mure i den varme  tørre årstid.

Adresse

Adresse:

skovsøgade 11

GPS:

55.403231, 11.357110899999952

Telefon:

-

Email:

-