AA Akustik er en dansk virksomhed, der hjælper firmaer og insititutioner såvel som private, med at sikre bedre akustik i hverdagen og dermed også bedre lyd. Du har sikkert prøvet at være til en koncert, hvor der var dårlig lyd, og oplevet hvor meget det kan være med til at ødelægge oplevelsen. På samme måde kan dårlig lyd og akustik i et rum også være utrolig frusterende.

Det gør sig både gældende for virksomheder, hvor det naturligvis er essentielt at der er god akustik i mødelokaler, eller rum, hvor der tales meget på kryds og tværs. I børnehaver, skoler og lignende hvor der er mange der snakker og råber på samme tid, er det naturligvis også vigtigt med en god akustik.

AA Akustik kan hjælpe med at sørge for, at der kommer god akustik i rummet, stort set lige meget hvilken type for rum, der er tale om. De sælger akustikplader og akustikloft, og er en del af hele processen. Det betyder, at de tager hånd om alt fra rådgivning og tilbud til montage inkl demontering og reetablering af belysning, hvis der skal monteres uden på lamper.

På deres hjemmeside AA-Akustik.dk kan du se eksempler på løsninger, de har lavet. Du kan altid kontakte AA Akustik og få et uforpligtende tilbud.

 

Adresse

Adresse:

Krebsevej 44 DK-2650 Hvidovre

GPS:

55.618756, 12.481208700000025

Telefon: