Har din ejendom hårdt brug for en kærlig hånd?

Er dine boligopgaver steget dig til hovedet, eller vil du som virksomheds ejer ikke bruge tid på vedligeholdelse af jeres arealer?

Århus Ejendomsservice  er netop jeres kald til en hjælpende hånd i hverdagen, og dens mange forskellige opgaver.

Århus Ejendomsservice  har en bred vifte af services som de tilbyder til alle former for bolig. Så mangler du overblikket eller overskuddet til dine opgaver, hvad end det er der hjemme, i din boligforening eller dine virksomhedsarealer, så er Århus Ejendomsservice  klar på sagen. De elsker variation i deres arbejdsprocesser, og derfor tilbyder de dig at hjælpe med næsten alle de pligter som kan opstå i ens ejendom.

Som sagt hjælper Århus Ejendomsservice  med det meste. Det kan være alt fra græsslåning og vinduespolering, til diverse vicevært opgaver så som vedligeholdelse af ejendom eller snerydning til vinter.

Århus Ejendomsservice  ligger som meget bekendt i Århus. De kan af gode grunde ikke nå ud til hele Danmark. Med det sagt, så har de alligevel ikke begrænset sig med deres dække område. De dækker hele Østjylland. Så befinder din ejendom sig i Østjylland, så er det bare at slå til, og få den ejendomsservice som du behøver.

Så skal du have gjort rent, vedligeholdt din ejendom eller få ordnet dine grønne arealer. Så er Århus Ejendomsservice  kun et opkald væk, og de hjælper dig altid med et smil på læben.

Hvis de ikke lige er ved telefonen, kan du altid sende dem en kontaktformular, så vil de kontakte dig så hurtigt som det er dem muligt, med et uforpligtende tilbud.

Adresse

Adresse:

Fynsgade 29, 1th, 8000 Aarhus

GPS:

56.1636346, 10.2005968

Telefon:
Email:

-