Når man oplever udfordringer i sit liv, så kan det være rigtig brugbart med hjælp fra en psykolog. En af de psykologer der kan hjælpe dig videre er Kasper Høgh. Kasper hjælper bl.a. sportsfolk, som ønsker hjælp til deres sport. Det kan være til alt fra, hvordan man håndtere det pres, som man kan være under som professionel sportsudøver eller sportsudøver på højt plan. Måske ønsker man at forbedre sig og få endnu mere ud af ens potentiale, men man mangler flere og nye redskaber til at komme i mål med det. Her er en sportspsykolog ideel. 

E-sporten er et af de områder, hvor der også kan være brug for hjælp. Man er nemlig for alvor på mentalt arbejde, når man som e-sportsudover skal være “på”. Det gælder både, når man træner, og når man er til turneringer. E-sportsudøvere kommer især også under pres fra det store online community, som er omkring e-sporten. Og dette er langt fra noget, alle er vant til at håndtere – og især ikke i e-sporten, som er “relativ ny” ift. andre sportsgrene. Hos Kasper er der mulighed for at få hjælp til de forskellige udfordringer, man kan støde på, når man er i denne sportsgren. 

Derudover er der også hjælp at hente for unge og voksne med angst. Nogle af de angsttyperne er bl.a.: 

  • præstationsangst
  • social angst
  • enkeltfobi 
  • panikangst

På hans hjemmeside finder man også en blogsektion. Her der rig mulighed for at finde råd og nye perspektiver på alt fra e-sporten, præstationsangst m.m. Du kan naturligvis også kontakte ham, hvis du ønsker hjælp fra en psykolog i Århus

Adresse

Adresse:

Vesterport 8K, 8000 Aarhus

GPS:

56.15810219999999, 10.2000565

Telefon: