Skal du have hjælp til alt det juridiske som automatisk kommer i løbet af livet? Så får du den bedste hjælp hos Advokatfirmaet GE.

Denne advokatvirksomhed har lige fra sin begyndelse haft fokus på at hjælpe private klienter med at komme godt igennem en retssag, med et godt resultat i sidste ende. Medarbejderne har altid hjertet med i deres arbejde, og det er det som gør virksomheden så jordnær som den er.

Det som kendetegner medarbejderne hos Advokatfirmaet GE er en høj faglighed, at de har specialiseret sig i rådgivning i øjenhøjde, og at priserne er en fair i forhold til tilgængeligheden. Det er vigtigt for virksomheden at give klienterne tryghed i sagen, og inddrager derfor hver klient så meget som muligt, og taler til dem i øjenhøjde så de præcis ved hvad der foregår.

Advokatfirmaet GE dækker hele Århus området, og har kontorer både midt i Århus, samt i Brabrand. Virksomheden er derfor en oplagt mulighed for alle borgere i Århus og omegn.

Advokatfirmaet kan hjælpe private klienter på rigtig mange områder, og du kan som privat derfor få hjælp til rigtig mange typer sager, som du måtte komme ud for.

Advokatfirmaet er eksperter inden for:

  • Erstatningsret
  • Fast ejendom
  • Arv & testamente
  • Udlændinge ret
  • Familieret
  • Strafferet
  • Retsagsbehandling

Virksomheden dækker derfor rigtig mange områder, som alle hjælper dig med at komme godt ud på den anden side af dine retssager, og med et tilfredsstillende resultat. Så skal huset til salg eller skal du måske købe, så kontakt Advokatfirmaet GE og få dig en god boligadvokat til din sag.

Er du i tvivl om du hæfter for afdødes gæld, eller er du i tvivl om det nye familieretssystem? Har du spørgsmål og tvivl om nogle af disse juridiske tiltag, eller noget andet – så kan du læse dig til meget mere viden på virksomhedens blog sektion på hjemmesiden. Så kan du også allerede være godt med inde i din sag, inden du taler med din advokat første gang.

Adresse

Adresse:

Lille Torv 6A, 1. sal 8000 Aarhus C

GPS:

56.158008, 10.206856000000016

Telefon: