Velkommen hos Akcept Tandlægeklinik v/Tandlæge Johannes Fibæk

Vil du gerne finde en dygtig tandlæge i Viborg? Ved Akcept Tandlægeklinik v/Tandlæge Johannes Fibæk udfører de branchens mest overbevisende arbejde. Tandlægen har tidligere endvidere behandlet flere patienter fra området omkring Viborg. Alle mødes af en meget grundig service, der er ganske enestående og bidrager til en særligt høj tilfredshed blandt patienterne.

Nyd tandbehandlinger i høj kvalitet for alle

Firmaets indsigt i denne branche gør blandt andet, at de kan levere arbejde i en enestående kvalitet. Virksomheden tilbyder blandt andet følgende aktiviteter:

  • Parodontose
  • Tandrensning
  • Plastfyldninger
  • Bidhævning
  • Rodbehandling
  • Implantater

Sætter du pris på kvalificeret vejledning, stiller de selvfølgelig gerne sin bredde erfaring som tandlægeer til rådighed i form af kyndig vejledning. Netop deres store brancheindsigt bidrager til, at du, som kunde, altid går derfra med et resultat, som lever op til alle dine ønsker.

Kontakt byens lokale tandlæge nu

Har du lyst til at høre mere om Akcept Tandlægeklinik v/Tandlæge Johannes Fibæk, har du endvidere mulighed for at give et kald til 86 62 70 70. Du har også mulighed for at skrive en mail til info@akceptklinik.dk eller gå til firmaets hjemmeside på https://www.akceptklinik.dk/. Deres patienter kan ligeledes forvente en hurtig og omhyggelig service hos denne udbyder, der er lokalkendte for at være yderst serviceorienterede.

Adresse

Adresse:

Vesterbrogade 14, 8800 Viborg

GPS:

56.4500937, 9.399376499999999

Telefon: