I Langeskov på Fyn ligger et stykke dansk historie. Siden 1946 har man i en lagerbygning på Hans Tausensgade 26 kunne finde en af landets absolut førende producent af særlige objekter og emner inden for maskineindustrien. Spåntagende bearbejdning af forskellige emner, som de kalder det. Virksomheden vi naturligvis taler om er Asa-tor Aps . Asa-tor er en maskinfabrikke der arbejder primært med CNC fræsning og Big Science, men kan lave alt fra 20 kg til 20.000 kg og de kan levere elementerne i hele landet – Fyn, Sjælland og Jylland. Intet er umuligt med Asa-tor.

Specialiseret sig i enkeltstyksordre

Asa-tor har specialiseret sig i at tage enkeltstyksordre og små serier på nogle af de største emner/prototyper efterspurgt i industrien. Det er både i en størrelsesordnen op til otte meter i længden og tre meter i diameter (sidstnævnte dog med noget kortere længde) op til 20 tons.
”Den knowhow, vores medarbejdere har opbygget over mange år, består således i at gribe opgaven an på den bedste måde. Hvilket vil sige at foretage de rette indgreb, med de rette værktøj og den rette intensitet afhængigt af materiale og konstruktionens opbygning,” siger direktør Lars Christiansen

Se mere på Asa-tor.dk og bliv klogere på denne fantastiske virksomhed.

Adresse

Adresse:

Hans Tausensgade 26 5550 Langeskov

GPS:

55.377272, 10.55871

Telefon: