Når man skal til at være forældre for første gang, så er man meget afhængig af alle de forskellige børneartikler, som man skal ud og anskaffe sig. Babyaisle.dk er en stor butik, så man er sikker på, at man kun behøver at lede ét sted, når man finder ud af, at man skal have børn. Hos babyaisle.dk finder man alle de nødvendige produkter til hvilket som helst tidspunkt i forløbet. Der er altså både tale om en butik til før og efter, at barnet er født.

Hos babyaisle.dk er man sikker på at få den højeste kvalitet, og da medarbejderne selv er forældre, så ved de godt, hvad kunderne har behov for. De ansatte kan altså yde en rigtig god service og guide kunderne til at købe de helt rigtige produkter.

Babyaisle.dk har eksisteret i 20 år, og det er denne store erfaring som man kommer til at nyde godt af, når man handler hos babyaisle.dk. Igennem de 20 år har babyaisle.dk erfaret, at et stort sortiment kun kan komme kunderne til gode. Babyaisle.dk har derfor over 7000 produkter til rådighed, og der bliver hele tiden bestilt nye produkter hjem.

De ansatte kender til alle specifikationer ved produkterne og inden for arbejdstiderne, kan man altid ringe til eller chatte med de ansatte, hvis man har et spørgsmål. Service bliver i høj grad prioriteret hos babyaisle.dk, og hvis man bestiller for over 1000 kroner, vil man få gratis levering.

Adresse

Adresse:

44-109 Gliwice, Polen Gustawa Eiffel'a 10

GPS:

50.3286459, 18.606745100000012

Telefon: