Sådan får I mere tid til hinanden

Det kan være svært at finde tid til hinanden i en travl hverdag, især hvis alle har skole, arbejde og fritidsaktiviteter ved siden af. Men det er vigtigt med familietid. Og det er nemt for jer at skabe lidt tid og rum i hverdagen til hinanden. Det kunne eksempelvis være, at børnene hjælper med at lave aftensmad. Selvfølgelig ikke sådan at de ser det som en pligt, men at de rent faktisk har lyst.

Det kunne også være, at alle dropper tv, computere og telefoner for en aften, og at I tager et brætspil frem fra gemmerne i stedet. Så får I virkelig familietid for alle pengene, og når det kommer til stykket, mangler ingen faktisk telefonen, mens I hygger jer. Led selv efter ting i jeres egen hverdag, hvor det giver mening at inddrage hinanden, eller hvor I måske kan se, at I ikke gør tingene særligt effektivt.

Snapsengle til pynt eller som smukt snapse glas

Engle anses for at være fornemme, skabe harmoni samt være yderst intelligente. Englenes sind passer til hvad farven sølv betyder. Sølv er en kraftfuld farve, der passer til alle slags farver. I Danmark er der tradition for, at man giver gaver lavet af sølv i forbindelse med sølvbryllup. En smuk og elegant glasengel i sølv er den perfekte gave til sådan en anledning. En sølv snapsengel i hjemmet er med til at skabe ro og harmoni, så der hele tiden er en god stemning. Find et sikkert og godt sted i hjemmet til din sølv engel, så du altid kan se på den, når du går ind i rummet. Engle fungerer som budbringere og passer på os så længe vi lever.

Pak den perfekte kuffert

Det er faktisk meget nemt og lige til. Pak let. Det lyder måske lidt for latterligt og lidt for nemt, men det er faktisk ikke sværere end det. ”Men hvad så med…”, tænker du måske. Måske er det egentlig ikke vigtigt, når det kommer til stykket. Skal I for eksempel på charterferie, behøver du i hvert fald ikke tage hårtørreren med, det er der på hotellet. Du kan også lige så godt lade løbeskoene blive hjemme, for du kommer ikke af sted alligevel. Og så er det fjollet at have slæbt dem med. Det samme gælder sikker for mange andre ting i din kuffert. Tænk praktisk og tænk over, hvad du egentlig skal bruge på ferien. Hvis du har rejst flere gange, så ved du også godt, hvad du kommer til at mangle, og hvad du egentlig ikke kommer til at bruge. Også selvom I skal være væk i længere tid.

Find den næste bog, du skal læse

Der findes et hav af bøger derude, som bare venter på at blive læst. Af dig. Er du typen, der læser meget, ved du måske allerede, hvad du kan lide og ikke kan lide, men lad dig nu alligevel udfordre. Måske kan du finde en bog i en helt anden genre, som du ender med at kunne lide alligevel. Ved du ikke helt, hvad du kan lide eller ej, så tag en tur på biblioteket. Her kan du lade dig inspirere af mange forskellige forsider, genrer og så videre. Og det koster dig intet. Så finder du en bog, du godt kan lide, lån den, læs i den. Og hvis du ikke bryder dig om den, så afleverer du den tilbage og finder en ny. Du kan eventuelt spørge en bibliotekar om hjælp, men hvis du ikke helt ved, hvad du kan lide eller ej, så er det svært.

Adresse

Adresse:

Solvangsalle 4

GPS:

55.972762632593046, 10.137525723184126

Telefon: