BellaBellacci er en dansk webshop, der forhandler økologiske og naturlige skønheds- og plejeprodukter til hovedsageligt kvinder, men du finder også produkter til mænd og børn. Virksomhedens forretningsfilosofi er baseret på viden om rene og naturlige produkter.

Anerkendte brands inden for branchen

BellaBellacci forhandler en række kendte og anerkendte brands verden over på deres webshop, som producerer efter naturlige processor. Det betyder, at når du handler på BellaBellacci’s webshop, behøver du ikke at bekymre dig om farlige og skadelige tilsætningsstoffer og parabener. Du finder blandt andre brands som The Organic Pharmacy, Absolution og John Masters.

Et naturligt produktsortiment til både kvinder, mænd og børn

For kvindernes vedkommende, findes et stort udvalg af af skønheds- og plejeprodukter til både ansigtet, kroppen og håret. På webshoppen finder du et stort udvalg af blandt andet naturlige cremer og masker samt olier til enten ansigtet eller kroppen samt et stort udvalg af naturlige shampooer, balsamer, olier og hårkurer med mere. Du har også mulighed for at finde naturlig make-up, dufte og stylingsprodukter til håret.

For mændendes vedkommende findes et naturligt produktsortiment inden for plejemidler til ansigtet, skægget, håret og kroppen samt dufte.

BellaBellacci har desuden også et stort udvalg af naturlige solcremer. Alle webshoppens produkter er naturlige og uden skadelige tilsætningsstoffer, hvilket gør, at de også er velegnet til børnenes sarte hud.

Sikker betalingsform, hurtig levering og top service

Alle bestillinger sendes inden for 24 timer, hvilket betyder, at du har mulighed for at få dag til dag levering på dine bestilte produkter. Leveringen varetages af GLS eller Post Nord. Du vil modtage track and trace informationer enten via e-mail eller på SMS, så du kan følge med i, hvor langt din pakke er nået.

BellaBellacci samarbejder med ePay betalingsløsninger, og benytter derfor en 100 % sikker betalingsform.

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte BellaBellacci’s medarbejdere på e-mail eller via telefonisk henvendelse. Åbningstiderne er fra 9 til 15 i alle ugens hverdage.

Adresse

Adresse:

Rugårdsvej 7, 1 5000 Odense C

GPS:

55.3994019, 10.375523199999975

Telefon: