Hos Bels.dk finder du Danmarks største sortiment af el-artikler. På Webshoppen finder du et stort udvalg af både el-artikler, belysning, elvarme og ventilation samt værktøj. Du kan desuden være sikker på at finde det rette produkt til dig, for Bels.dk består af mere end 50.000 produkter inden for el-materialer. Find webshoppens store udvalg af el-materialer her.

Høj kvalitet, brugervenlighed og bredt produktsortiment

Bels.dk lægger fokus på høj kvalitet, og derfor fører virksomheden el-artikler fra en række anerkendte producenter. Her kan nævnes Lauritz Knudsen, NKT og Schneider. Bels.dk lagerfører alle deres produkter, og derfor ligger virksomheden altid inde med de mest benyttede elartikler inden for branchen såsom; afbrydere, stikkontakter, LED pærer, kabler, ledninger og alarmer med mere.

Bels.dk forsøger hele tiden på at forbedre brugeroplevelsen, når der handles på webshoppen. På samme tid forsøger de at gøre det let og overskueligt at finde de el-artikler, som der søges.

Hurtig levering fra dag til dag

Bels.dk leverer dine varer lige til døren i hele Danmark med Post Danmark, DHL eller fragtmand. Forsendelsen får du til en fast lav pris – uanset størrelsen og vægten på pakken. Du kan desuden regne med at få dine bestilte varen dagen efter bestilling, da Bels.dk har dag til dag levering, hvis der bestilles inden kl. 17 fra mandag til torsdag og inden kl. 14.30 om fredagen.

Høj service og sikkerhed

God service er noget, der prioriteres utrolig højt hos Bels.dk. Derfor er support altid klar på at hjælpe med vejledning og svare på dine eventuelle spørgsmål. Support kan kontaktes via e-mail.

Webshoppen er desuden e-mærket, hvilket betyder, at du er økonomisk sikret for op til 10.000 kr. Du kan derfor trygt og sikkert handle på webshoppen.

Adresse

Adresse:

Lerumbakken 2, 9400 Nørresundby

GPS:

57.062855, 9.936157

Telefon:

-

Email:
Web: