Vi yder anerkendte tjenester indenfor segmentet “Få 3 tilbud”, når det handler om vidunderlige tilbud på professionelt advokatassistance i Silkeborg. Det er total uforpligtende og gratis at bruge vores rabatside og alle partnere vil gerne lave alle former for advokatopgaver alle steder i Silkeborg. Vi matcher dig med de af vore tilknyttede advokatfirmaer, som har energien til at påtage sig just din advokat-opgave.

De godkendte partnere leverer en frisk pris på din advokatopgave, hvorpå du frit kan udvælge et tilbud. Samtlige afgivne advokattilbud, indbefatter en hurtig prisrabat, som er til fordel for dig. Du kan bestille 3 advokattilbud uanset hvor i Silkeborg kommune du er for eksempel:

  • Neder Hvam
  • Balle Kirkeby
  • Bryrup
  • Gråmose

Få 3 advokat tilbud Silkeborg – Gratis og uforpligtende

Den 11. juni udstedte højesteret en en-ordre, der bekræfter den niende kredsens 2016- domsdom i USA mod staten Washington. I så fald sagsøgte regeringen Washington på vegne af adskillige indiske stammer og hævdede, at culverts konstrueret af staten i løbet af årtier, blokerede laksekørsler, for hvilke stammerne havde traktatret fiskeri rettigheder. Court of Appeals beordrede Washington til at reparere eller erstatte de overtrædende culverts. Højesteret splittede 4-4, med Justice Kennedy genbruger sig, hvilket gør det muligt for Ninth Circuit ruling at stå.

Herskelsen er en stor sejr for indiske traktatrettigheder. Den historiske afvejning for tiltrædelse af hvid bosættelse i hele Vesten var bevarelse af jagt- og fiskerirettigheder fra forældres tid. Disse rettigheder var at sikre stamme næring og bevare religiøse og kulturelle praksis. Klagenævnet fandt, at der er tale om fiskerirettigheder, er en pligt til at opretholde levedygtige laksemiljøer og migrationskorridorer.

 

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-