Søger du et vvs firma i Køge? På websitet 3vvstilbud.dk kan du gratis og enkelt få op til 3 konkrete tilbud. Vi formidler din opgave videre til vores tilknyttede kvalitetsbevidste vvs firmaer i Køge, der gerne vil løse din opgave. Inden for 3 dage modtager du tre skarpe tilbud som du frit kan benytte.

Få 3 gratis vvs tilbud

Hvis du ikke har lyst til at benytte dig af de kontakter der bliver skabt, er du velkommen til at afvise dem alle. Med det rigtige vvs tilbud kan du få op til 35% i rabat i forhold til standardprisen. Vvs mændene konkurrerer ikke alene på pris men desuden på, om installatørerne har tid til at arbejde præcis den dato som passer i dit tidsskema, om de har gode anmeldelser osv.

Solceller

l en solcelle omdannes solens energi direkte til elektricitet. Men teknologien er endnu på pionerstadiet, og det vil formentlig vare en rum tid, før solcelleteknologien bliver i stand til at producere al energi til et parcelhus.  lndtil videre må vi nøjes med, at vores lommeregnere og armbåndsure bliver drevet af solens stråler. Der findes dog også solcelleanlæg til campingvogne, lystfartøjer og fritidshuse, hvor komforten og adgangen til elektricitet er vigtigere end en konkurrencedygtig pris på elektriciteten. Havelamper kan også fås med solceller, der derved overflødiggør nedgravning af kabler. Lampernes brændetid er dog meget afhængig af, hvor meget sol de modtager i løbet af dagen.

Adresse

Adresse:

Opalvej 12 køge

GPS:

55.4088316, 12.2506178

Telefon:

-

Email:

-