Billig E Juice er en landet førende forhandlere på området. Hvis du er en de mange tusinde danskere der benytter disse e-cigatretter, så er der mange gode grunde til at tjekke BilligEJuice.dk ud, da du finder  et kæmpe udvalg af e-juice eller e-væske, til din e-cigaret.

Væsken til e-cigaretter kandes e-væske og kan fås med en masse forskellige smage, hvilket er noget af dem, som mange foretækker ved e-cigaretter kontra almindelige cigaretter. Du behøver nemlig ikke nøjes med smagen af mint, da det er muligt at vælge mellem flere hundrede forskellige smage. Der er ligeledes mulighed for at købe med og uden nikotin, så uanset om du er til jordbær, pære, chokolade eller væsker med nikotin, så kan du finder en e væske, der falder lige i din smag.

Bestiller du dine c-cigaretter, væsker, tilbehør, eller hvad du nu end skal bruge inden klokken 15, bliver dine varer afsendt samme dag, og i langt de fleste tilfælde har du dem dagen efter. Bestiller du for minimum 499 kroner, bliver dine varer leveret helt gratis. Ligeledes er du sikker på at du får dine vare til den bedste pris, på billigejuice.dk. De har nemlig prisgaranti, hvilket betyder, at finder du et produkt du har købt billigere et andet sted, får du differencen retur.

Tjek siden ud og køb dit tilbehør til e-cigaretter online – der er mange penge at spare.

Adresse

Adresse:

Gjerndrupvej 36, 9700

GPS:

57.238708561974, 9.9905574028025

Telefon: