Hvorfor bruge blue light briller fra Blux?

Hvad er blue light briller overhovedet, er der mange der kan undre sig over. I Blux sælger vi blue light briller, som er en form for skærmbriller, der blokerer mod potentielt skadeligt blålys der kommer fra digitale skærme, LED-pærer, fluorescerende lys og meget mere. Det er briller uden styrke, men som til gengæld har et specielt-designet integreret filter i glassene. De skaber både en kontrast på din skærm, som er den funktion almindelige skærmbriller har, men har den ekstra unikke funktion også at skærme for blålys som er synligt lys ved nanometrene omkring 420nm-520nm der udskilles fra blandt andet dine digitale enheder.

Dette viser studierne om blåt lys

Mange studier viser at en overeksponering af kunstigt blåt lys kan have en række sundhedsskadelige konsekvenser fra dit helbred og din søvn. Eksempelvis kan blålys der udsendes fra de digitale skærme, specielt om aftenen, forsinke udskillelsen af ​​hormonet melatonin hvilket kan forstyrre dit søvnmønster og medføre dårligere kvalitetssøvn. Udover dårligere søvn, kan lave melatonin-niveauer i kroppen også medfører en svækkelse af immunsystemet, hvilket gør at du er dårligere rustet mod infektion. Dette sker da melatonin i nogle tilfælde også fungerer som en antioxidant.

Derfor bør du overveje Blux

Du bør bruge vores bluelight briller med klare glas når du for eksempel sidder og arbejder foran computeren dagen lang og vores bluelight briller med gule glas, om aftenen når du ser TV, spiller computer, tjekker de sidste mails eller scroller gennem Instagram på din smartphone. Især er gaming briller blevet populære med e-sportens hastige udvikling. Brillerne med klare glas skærmer op til 40% af det blå lys, mens de samtidig tillader naturligt sollys i at trænge ind i øjet. Brillerne med gule glas filtrere ca. 75% og imitere lyset som det naturligt ville se ud i dine omgivelser ved solnedgang. Det er også denne model vi anbefaler som gamer briller hvis du gamer meget og derfor er ekstra udsat for blålys. Vi ses på www.bluxglasses.dk.

Adresse

Adresse:

Njalsgade 21F

GPS:

55.6659435, 12.5805353

Telefon:

-

Email:

-