Danmarks største portal for studenterkørsel

Vores platform er gratis at benytte og sikrer dig hurtigt og nemt et overblik over alle tilgængelige udbydere af studenterkørsel. Det eneste, du skal gøre, er, at vælge hvilken skole I dimitterer fra, hvilket år, samt hvor mange dage I skal køre. Herefter vil du få vist en række vogne, som I frit kan vælge mellem – nemt og hurtigt. På den måde er I sikret 100% overblik og kan sammenligne både priser, features, typer af vogne og meget mere.

Skulle I opleve problemer, sidder vi naturligvis altid klar til at guide jer trygt og sikkert gennem bookingprocessen – ganske gratis!


Udbydere der lever op til kravene

Book Studenterkørsel tilbyder hjælp til at finde studenterkørsel i hele Danmark. Vi har udbydere på både Sjælland, Fyn og i Jylland. Uanset hvor i landet I befinder jer, er der rig mulighed for at finde en vogn, der matcher lige netop jeres ønsker og behov.

Alle de udbydere, som vi har samlet på vores side, lever alle op til de lovgivningsmæssige krav inden for sikkerhed, miljøzoner og hviletider, således at du og dine klassekammerater er garanteret en tryg og sikker tur fra start til slut.

Adresse

Adresse:

Nørre Allé 22, Aarhus C

GPS:

56.160371059584, 10.207290390711023

Telefon:
Kontakt ejer