Danmark er ramt af flere forskellige former for sygdomme, og de to absolut største syndere inden for psykiske lidelser er depressioner og forskellige former for angst, hvor der rammes omkring 250.000 danskere hvert år. For mange vil det have en stor effekt med behandling i form at terapi enten hos psykoterapeut eller psykiater eller eventuelt medicinering.

For nogle mennesker skal der lidt mere end blot en samtale til og det kræves en mere intensive fremgangsmåde for at behandle det enkelte individ. Bostedet Vendelbo er et af de steder, hvor mange af disse behandlinger kan lade sig gøre. Bostedet Vendelbo der ligger i Vendelbo i Nordjylland, hvor de dejlige naturlige omgivelser er med til at skabe de bedste rammer omkring opholdet. I smukke omgivelser i det nordjyske flytter beboerne ind på den dejlige firelængede gård og der bliver sammensat et behandlingsforløb af de engagerede medarbejdere, der har forskellige baggrunden, hvilket er med til at sikre, at der bliver sammensat den helt rette behandling. Bostedet behandler voksne med psykiske lidelser hvor blandt andet PTSD, borderline, skizofreni, angst og lignende bliver behandlet igennem forskellige forløb.

Bostedet Vendelbo henvender sig både til personer, der er eller har været i et psykiatrisk behandlingsforløb – eller personer der skal afklares og/eller udredes.

Adresse

Adresse:

Sdr. Vråvej 46 9760 Vrå

GPS:

57.34757399999999, 9.943208000000027

Telefon: