Buch People er en psykologisk konsulentvirksomhed, der holder til i Lyngby. Arendse Buch, som er indehaveren har stor erfaring, når det kommer til coaching og psykologi inden for erhvervslivet. Arendse har solid erfaring bag sig, grundet hendes mange år i faget. Det betyder også, at du er i gode og trygge hænder, når starter på et forløb hos hende.

Hvilken hjælp kan du få hos Buch People? 

  • Coaching

    Når du kontakter Buch People kan du få hjælp til bl.a. stress coaching, karriere coaching, arbejdstrivel coaching og ledelsescoaching. Der er derfor også gode muligheder for at få professionel hjælp, hvis man som virksomhed ønsker at tilbyde ens medarbejdere hjælp til udfordringer, trivsel eller andet i ens arbejdsliv eller privatliv. Det kan samtidig også være, at man ønsker at tilbyde coaching til ledelsen.

  • Supervision

    Det kan også være, at du er fagperson, der ønsker supervision. På den måde kan du nemlig få et rum, hvor der er plads til at tale om dit arbejde i et nyt perspektiv.

  • Samtaleterapi

    Der er også god mulighed for at få samtaleterapi og hjælp til personlig udvikling. Det kan være, at du står med udfordringer som: bekymringer, stress, krise eller svære valg, du står overfor.

Hos Buch People kan du forvente, at der tages udgangspunkt i den udfordring, du kommer med. Og du kan få hjælp til at se nye muligheder, som kan åbne flere døre op for dig. Du kan være sikker på, at du kommer i gode hænder, når Arendse vælges som psykolog. Du vil blive mødt i øjenhøjde og med udgangspunkt i, hvordan du ser dit liv. 

Adresse

Adresse:

LYNGBY HOVEDGADE 96 ST., 2800 KONGENS LYNGBY

GPS:

55.76553389999999, 12.5085052

Telefon: