BV Trappen er en dansk virksomhed der producerer trætrapper af høj kvalitet til kræsne danske forbrugere, der kun vil have det bedste af det bedste. Siden 1988 har BV Trappen produceret danske kvalitetstrapper på fabrikken i Thy. De 30 års erfaring kommer til udtryk gennem en rigtig god kundeservice og rådgivning i øjenhøjde både før, under og efter købet, så kunderne får den bedste oplevelse gennem hele forløbet.

Det er typisk BV Trappens egne biler og montører, der kommer og sætter trapperne op, så man kan være sikker på, at det er det mest kompetente fagfolk, der har trapperne mellem hænderne hele vejen fra fabrik og til de er færdigopstillet i dit hjem.

Du kan stort set selv vælge hvilken træsort du gerne vil have, at trappen bliver lavet i. Hos BV Trappen kan du nemlig vælge mellem godt 25 forskellige sorter, og en stor del af træet bliver hentet hjem fra Sydamerika, Asien og øvrige dele af Europa. Det er dog meget forskelligt, hvilken type trappe der vil passe ind i dit hjem, og det er her at rådgiverne hos BV Trappen være behjælpelige med at finde den trappe, der lige præcis passer til jer.

Fabrikken hvor trapperne bliver produceret ligger som nævnt i Thy, men hvis du er langt fra Nordjylland og gerne vil se trapperne, så kan du også besøge det flotte showroom i Glostrup. Her kan du udover trapperne også se sortimentet af eksempelvis gelændere, håndlister, træsorter og mange andre ting, der kan være svære at vurdere ud fra billeder, man ser online.

Man finder de fleste af BV Trappens kunder rundt om i det danske land, men deres gode navn og ry rækker ud over landets grænser, og de har også kunder i blandt andet Tyskland, Sverige, Norge, Færøerne og Grønland.

 

 

Adresse

Adresse:

Følhøjvej 3, Koldby DK-7752 Snedsted

GPS:

56.839589, 8.514495

Telefon: