By Henneberg er en webshop, der har et stort sortiment af flot boliginteriør og accessories til mænd og kvinder. 

Alle producenter er udvalgt med største omhu, så de altid kan stå inde for prisen og kvaliteten af deres varer. Når du shopper hos By Henneberg kan du være sikker på at få lækre og holdbare produkter til en god pris. 

Blandt deres flotte sortiment finder du blandt andet de flotteste glas til enhver anledning fx deres sorte vinglas, der vil sætte prikken over i’et i borddækningen til middage. 

Derudover kan du også finde lækre lædertasker og til din bolig kan du gå på opdagelse i flotte lamper og stole. Desuden kan du finde smykker til kvinden, der elsker at pynte sig med glimtende smykker i øret, rundt om halsen eller håndleddet. 

By Henneberg har et SSl Certifikat, hvilket er din sikkerhed for en tryg handel. De har altid i sinde at give dig en god oplevelse, og derfor er der altid fri fragt, og de bytter gerne med et smil. Du kan gå på opdagelse i deres sortiment på www.byhenneberg.dk. 

Ønsker du at kontakte By Henneberg, kan du kontakte dem telefonisk på 64 69 99 40 eller sende en mail til support@byhenneberg.dk.  

By Henneberg
Kystvejen 381 
4671 Strøby 
64 69 99 40

Adresse

Adresse:

Kystvejen 381

GPS:

55.398563, 12.316499099999987

Telefon: