Cilaj er et familiedrevet foretagende, som tilbyder co2-neutrale biobrændsel og professionel rådgivning. Vi sælger tre forskellige former for biobrændsel: Bioolie, biofyringsolie og frityreolie – kun i den allerbedste kvalitet.

Derudover tilbyder vi opbevaring af alle vores produkter. Vi kan lagre olien for dig i et af vores tankanlæg i Spjald eller Næstved.

Vores kraftvarmeværk producerer El og varme – udelukkende på bioolie, og med meget høj energiudnyttelse. Al varme til vores tankanlæg og til vores andre faciliteter er drevet af vores egen bioolie.

Det er en grundlæggende faktor for CILAJ, at miljøet er i fokus. Derfor vægter virksomheden i høj grad, at man ikke lader noget gå til spilde. Brændbare rester fra forarbejdning af planter eller animalske produkter, skal udnyttes fuldt ud, frem for at lade energien gå tabt.

Vores medarbejdere er dedikerede og professionelle i deres arbejde og de kan stå inde for Cilaj’s produkter i forhold til både kvalitet, priser og ikke mindst bæredygtighed.

Alle CILAJ’s produkter er under den europæiske standard DIN EN 14214. Det er et krav til leverandører, at de kan overholde denne standard.

Adresse

Adresse:

Søndergade 8, Harbøre

GPS:

56.6203991, 8.1829983

Telefon:

-