Coinbox.dk er en hjemmeside på dansk omkring alt indenfor blockchain og handel med kryptovaluta på internettet. Hjemmesiden ejes og drives af det engelske investerings- og finansfirma Finixio Ltd, som opererer fra London, og som sammenligner forskellige investeringshjemmesider og -muligheder for forbrugerne med et særligt fokus på fintech-sektoren.

På Coinbox.dk kan du læse om blockchainteknologien, som ligger bag de mest populære kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin og Ethereum, og du kan læse om de bedste steder til at handle med kryptovaluta. Der er også anmeldelser af forskellige sider, som tilbyder såkaldt robot trading med kryptovaluta. Hvis du ønsker at prøve kræfter med robothandel med kryptovaluta, er det et rigtigt godt udgangspunkt at lave en grundig research først, da mange af de hjemmesider, som tilbyder robothandel, kan virke noget ”scammy”. Derfor er det godt at kunne læse om det på Coinbox.dk, før du evt. selv prøver kræfter med det.

Hos dem, som virkelig ved noget om kryptovaluta, er der ingen tvivl om, at kryptovaluta er fremtiden og derfor vil se større udbredelse end hidtil. Alene det, at store virksomheder som StarBucks nu tilbyder, at kunderne kan betale for deres kaffe med Bitcoins, er et stort skridt i den rigtige retning mod, at masserne tager kryptovaluta til sig. Jo flere institutioner og verdensfirmaer, der begynder at gå ind i kryptovaluta, desto større er sandsynligheden også for, at kryptovaluta som Bitcoin vinder anerkendelse som et accepteret betalingsmiddel. Coinbox.dk er din gode indgang til denne nye og spændende udvikling.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-