Danlamp er en dansk virksomhed der trækker tråde helt fra tilbage 1931, hvor Danlamp blev stiftet. I mere end 85 år har de udviklet, produceret og markedsført glødepærer af den absolut højeste kvalitet i hele verden. Tidligere har der været flere på markedet, men i dag er der kun Danlamp tilbage på markedet i Danmark. Virksomheden henvender sig til alle der vil ave høj kvalitet, holdbarhed og individuelle lysløsninger.

Danlamp leverer glødepærer til alt fra private til restauranter og lignenden der bruger glødepærer som dekoration, da EU har forbudt glødepærer som en almindelig lyskilde, på grund af det store energispild, der er i dem i forhold til LED pærer og lignende. Som dekoration og æstetisk belysning, kan man dog stadig anvende dem.

Udover disse virksomheder med fast bund leverer Danlamp også en lang række produkter til den maritime industri, hvor de leverer belysning til værfter i hele norden, hvilket de har gjort i mere end 20 år. Holdbarheden og kvaliteten er naturligvis af absolut højeste vigtighed, når det kommer til lanternepærer og lignenden.

Du kan se hele udvalget af glødepærer her, og på hjemmesiden, kan du også læse meget mere om historien, og hvad der ellers tilbydes af spændende og unikke produkter inden for lyskilder.

 

Adresse

Adresse:

Lundsbjerg Industrivej 65 6200 Aabenraa

GPS:

55.0052825699131, 9.432181670361388

Telefon: