Danske NP Trucks er en handelsvirksomhed fra Horsens som sælger palleløftere, trucks og andre produkter i samme kategori. De er eksperter i små og mellemstore virksomheder, som benytter denne type trucks.

Trucks dækker typisk over det man kalder gaffeltrucks og er noget som der er virkeligt mange forskellige typer af.

Eltrucks er typer af trucks som benytter el som drivmiddel. Det er typiske et produkt, som prmært bliver benyttet indendørs og ikke så meget til udendørs brug.

Diesel / gastrucks

Diesel / gastrucks er et nogle lidt stærkere typer af trucks, som bliver benyttet i en række forskellige sammenhænge. De er ofte til benyttelse udenfor, da disel og gas ikke ligefrem er gode for indeklimaet.

En anden type maksiner, som der også bliver solgt hos NP Trucks er lifte.

Lifte sikrer, at folk på normal højde kan komme op i en arbejdshøjde som der ellers ville være uopnåelig for 1.80-folket.

Der findes forskellige typer af lifte

  • Bomlifte

En bomlift er en lift med en lang “bom”. Mange bomlifte kommer ligeledes med knækarm, så den kan bevæge sig i to retninger.

  • Saxlifte

Saxlifte eller sakselifte defineres ved at hejse-sænkeværket, som skaber opdrift er i et saksemønster. En sakselift kører typisk lige op.

  • Søjlelifte

Fungerer lidt ligesom en saxelift. Den har dog ikke helt samme kapacitet i opdriften og er lidt mere statisk og stillestående.

  • Og en del flere typer.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-

Web:

-