Hvis du gerne vil læse mere om designermøbler fra hele verden, så er designerguide.dk det helt rette sted for dig. Vi beskæftiger os med at beskrive mange forskellige slags af designermøbler. Hvad end det drejer sig om forskellige slags lamper, lænestol, spisebordsstol eller andet så er designerguide.dk stedet for dig. Bloggen er et oplagt sted at kigge, hvis man mangler idéer til hvordan man på nye kreative måder, kan indrette sit eget hjem.

Vi udgiver med jævne mellemrum nye indlæg om nogle af tidens mest populære designermøbler. Samtidig vil de gamle artikler blive opdateret, skulle der forekommet ændringer der vil gøre det nødvendigt.

Udover at beskrive de forskellige slags designermøbler som nævnt ovenfor fortæller vi også mere generelt om det med at have og erhverve sig nye designermøbler. I et indlæg har vi f.eks. beskrevet hvordan man på bedst mulig måde, kan undgå, at det er hælervarer man køber, eller at møblet er en kopi.

Løbende vil der på bloggen også blive beskrevet om de enkelte designere fremfor deres møbler. Dette gøres for at give læserne og ejerne at møbler et indblik ind i deres liv og forhåbentlig ind i de tankeprocesser der var dengang de skulle fremstille netop det møbel, som står i jeres stue, eller som i overvejer at investere i.

På bloggen kan man finde indlæg om mange forskellige slags designere. Vi har selvfølgelig beskrevet de mest velkendte danske designere så som Poul Henningsen og Arne Jacobsen. Men der er også indlæg om, nogle af de designere fra udlandet der har haft stor indflydelse i Danmark. Her kan i flæng nævnes blandt andet Alvar Aalto og Charles og Ray Eames.

Alle er velkomne på bloggen, uanset om man er ejer af et eller flere designermøbler, overvejer at investere i et, eller blot vil vide mere om emnet. Vi ses derinde.

Adresse

Adresse:

Rugårdsvej 7, 1.

GPS:

55.399598529363, 10.376006829487

Telefon:
Email:

-