Designers First er en dansk webshop, beliggende i Vejle, der sælger lækre danske designermøbler. Det er ikke de “almindelige” designermøbler, som du finder i alle andre webshops og butikker. Det er de tre danske designere Sabine Appel, Trine Poulsen og Stella Graversen, der står bag de de fleste designs man finder på shoppen.

Så når du sidder og kigger på sofaborde, hylder eller andre genstande, så er det en af dem der er har designet. Det er Sabine Appel, der designer en stor dele af sofabordene. Trine Poulsen står bag mange af bænkene, mens Stella Graversen har lavet en del af hylderne.

Fair priced design

Alle der går lidt op i design, ved at det koster. Der er da også mange, der er villige til at betale, så længe de ved, at det det får så også er kvalitet. Forretningsfilosofien bag Designers-first er forankret i det princip, som de kalder fair priced design. De mener nemlig ikke, at design i høj kvalitet behøver være dyrt. De tror på priser der er fair, og ikke mindst priser der giver mening.

Se dem i deres showroom

Man kan naturligvis købe alle produkter i webshoppen. Hvis man gerne vil se og mærke dem, inden man køber, kan man besøge deres showroom i Vejle. Det eneste det kræver er blot, at du lige ringer først, så du er sikker på, at der er nogen.

Adresse

Adresse:

Hjulmagervej 4 A DK- 7100 Vejle

GPS:

55.6786862, 9.5777105

Telefon:
Web:

-