Designovation er et møbelhus som sælger designermøbler og belysning til både virksomheder og privatpersoner. Som virksomhed kan man vælge en leasingaftale, hvor designovation indretter ens virksomhed for en og løbende skifter møblerne ud med andre modeller. Man kan dog også blot vælge at købe møblerne.

Designovation er dog ikke kun for virksomheder men også for privatpersoner. De fleste privatpersoner benytter Designovations webshop. På webshoppen finder man et bredt udvalg af alt indenfor designmøbler og belysning. Hvis et ønsket produkt ikke findes på hjemmesiden, kan man ringe til dem, og så vil de gøre hvad de kan for at skaffe produktet. Du kan se alle deres produkter på deres hjemmeside her.

I dag tæller virksomheden et par fastansatte og et antal freelancesamarbejdspartnere. Designovation har dog ikke i sinde at vokse rent ansættelsesmæssigt, da dette vil gå ud over den personlige relation. De går nemlig højt op i service, og ifølge dem bliver det kun bedre, hvis man får en personlig relation.

Designovation har to forskellige lokationer, hvoraf den ene er administration, og den anden er salg og showroom. Ved besøg hos deres showroom, har man muligheden for at kunne se og føle produktet, inden man køber det. I hverdage har de åbent i tidsrummet 10 – 15, med mindre man har aftalt andet. Hvis man har nogle spørgsmål, kan man dog altid ringe til kundeservice i tidsrummet 10 – 17.

 

 

 

Adresse

Adresse:

Sundkrogsgade 23, 1 sal 2150 Nordhavn

GPS:

55.714019, 12.592765800000052

Telefon: