Har du brug for en oversættelse, tolkning, korreturlæsning eller en tekstforfatning?

Så er du kommet til det helt rette sted! Hos Diction laver vi netop de disse ting, og er nogle af de bedste til det. Vi leverer oversættelser til rigtig mange sprog på det europæiske kontinent og også enkelte lande placeret udenfor. Vores specielle ligger dog i de skandinaviske sprog. Her kan vi altid levere en lynhurtig og korrekt oversættelse til dig. Selvom et sprog du måske skal have oversat ikke, ligger i Skandinavien skal du aldrig tøve med at kontakte os. Vi står altid inde for kvaliteten af vores oversættelser, uanset hvilket sprog vi vælger at sige ja til.

Siden 2010 vores Diction blev skiftet, har det været en eksplosiv rejse, virksomheden har været på. Der er ikke gået et år, siden dengang hvor vi ikke har været i vækst. Dette bevidner om tilfredse kunder, der bliver ved med at komme igen, og samtidig anbefaler os videre. Det er opskriften på succes. Denne succes kommer kun fordi, vi har en service i absolut topklasse. Vi vil aldrig sende en oversættelse retur til kunden, hvis vi ikke er 100% sikre i produktets kvalitet. Denne høje kvalitet er vi også blevet belønnet for da vi i 2018 modtog Børsens Gazelle pris.

Selvom vi har hovedsæde i København, er Diction en global virksomhed. Vi har ansatte og partnere i hele verden. Dette har vi gjort for at sikre os, at vi har adgang til de bedste oversættere der findes, så vi kan blive ved med at levere oversættelser og andre tekster i topklasse.

Vi hos diction.dk vil glæde os, til du kigger forbi vores hjemmeside. Står du med en tekst, du skal have oversat, skal du aldrig tøve med at kontakte os. Så står vi klar med at levere et tilbud til dig på en oversættelse i verdensklasse.

Adresse

Adresse:

Gammeltorv 6, 3. sal

GPS:

55.678416, 12.5725058

Telefon:
Email:

-