DISCnordic er en dansk virksomhed som ligger i Taastrup, i udkanten af København. Firmaet tilbyder forskellige løsninger inden for DiSC baserede løsninger til virksomheder af mere eller mindre alle størrelser. Her hjælper både små private virksomheder, store offentlige organisationer og de helt store C20 selskaber, med at rekruttere og uddanne medarbejdere.

DISCnordic tilbyder undervisning indenfor tre anerkendte HR værktøjer, Everything DiSC, Five Behaviors of a Cohesive Team og AdaptGRT. Alle værktøjer er blandt de mest anerkendte i verden, når det kommer til HR, om det så er rekruttering, opbygning af velfungerende teams, udvikling af medarbejdere eller noget helt fjerde.

I dag findes der rigtig mange virksomheder, som spilder mange penge på at hyre de forkerte mennesker til vigtige stillinger, eller ikke får det optimale ud af deres medarbejdere. I DISCnordic undervises der i hvordan man slipper uden om disse faldgrupper, og hvordan man opnår de største succeser, synergieffekter og sikrer den bedste kommunikation.

Inden for både Everything DiSC og Five Behaviors of af Cohesive Team er DISCnordic autoriserede partnere, hvilket betyder at de  er bredt anerkendt for deres arbejde med værktøjerne for firmaer.

Adresse

Adresse:

Oldenburg Alle 7, st., 2630 Taastrup

GPS:

55.6419559, 12.270384700000022

Telefon:
Email:

-