Dyrhøj Marketing er en enkeltmandsvirksomhed med speciale i tekstforfatning og affiliate marketing. Virksomheden drives og ejes af Martin Stendahl Dyrhøj, som holder til i Toldboden, Viborg. Herfra bliver der stiftet og drevet en lang række danske informationssider inden for alt fra flyforsinkelser til hundeforsikringer. Siden grundlæggelsen tilbage i 2014 er der sket rigtig meget. Dyrhøj Marketing hjælper i dag en lang række danske såvel som udenlandske virksomheder med at opnå øget synlighed i søgemaskinerne. Det gøres gennem søgemaskineoptimerede og brugernyttige tekster af højeste kvalitet.

Den nuværende liste over informationssider består af følgende:

Med ovennævnte services har den midtjyske virksomhed hjulpet adskillige tusinde danskere med at spare penge på deres hundeforsikring, ligesom der har været hjælp at hente, når det kommer til indhentning af erstatning for flyforsinkelser. Fælles for disse to services og alle virksomhedens øvrige services er, at det er helt gratis og uforpligtende at anvende tjenesterne. Det kan lade sig gøre, idet hjemmesiderne er reklamefinansierede.

Dyrhøj Marketing og den unge herre bag har planer om at stifte endnu flere informationssider – også kaldet affiliate sider – i den nærmeste fremtid. Hvilket emne bliver mon bragt op næste gang? Det vil fremtiden vise.

Adresse

Adresse:

Toldboden, Viborg

GPS:

56.4474239, 9.4018079

Telefon:

-

Email:

-

Web:

-