Hos Elbek & Vejrup er man specialister. Specialister i rådgivning, specialister i at sikre dit overblik og ikke mindst specialister i implementering og håndtering af alt der relaterer sig til ERP.

Hvad er ERP?

ERP er betegnelsen for Enterprise Ressource Planning, og det handler i bund og grund om styring. Styring i en virksomhed kan dække over mange discipliner, og arbejdet med ERP kan relatere til alle aspekter af forretningen. Styring af virksomhedens indkøb, styring af virksomhedens økonomi, men også de daglige dyder såsom lagerstyring og produktion. Her kommer ERP ind i billedet. For ERP hjælper dig til at få kontrol og sætte aktiviteterne i system. Derfor kaldes ERP også ofte for ERP-system. Hele ideen med at arbejde med ERP er at du gennem styring og kontrol af systemerne kan skabe bedre økonomi i virksomheden. Investeringen i ERP er ofte omfattende, men afkastet ses ofte i optimerede arbejdsgange, mere effektiv ledelse og styring, skarpere afrapportering og et hurtigere overblik at agere ud fra. ERP er dog meget mere omfattende en som så, og vil du læse mere om emnet, så har Elbek & Vejrup udarbejdet en omfattende gennemgang. Den finder du ved at klikke her.

Hvorfor Elbek & Vejrup?

Skal du begive dig ud i investeringer relateret til ERP, så handler det om at have den rigtige sparringspartner, for investeringen i ERP bliver hurtigt omfattende, og da der er tale om omfattende systemer, er det ofte svært at sadle om, når først den forkerte beslutning er truffet. Hos Elbek & Vejrup rådgiver man om effektive ERP-løsninger og man sikres en medspiller, der konstant sikrer fremdrift i implementering og udvikling af dit ERP projekt.

Adresse

Adresse:

Tangen 6 8200 Aarhus N

GPS:

56.1979839, 10.17375400000003

Email:

-