Blandt de ældste netbutikker

Elvvs.dk er en online webshop, som har rødder langt tilbage i fortiden. Virksomheden blev grundlagt i 2001, og har siden da leveret billige og kvalitetssikre produkter, indenfor kategorien.

Hos Elvvs.dk kan du bestille alt inden for el- og vvs-artikler – lige fra ledninger og batterier, til varmepumper og ventilation. Virksomheden henvender sig både til private, virksomheder samt til det offentlige.

Bred viden, inden for kategorien

Virksomhedens medarbejderstab, består af flere typer af fagfolk, inden for kategorien. Staben består både af elektrikere, energivejledere og installatører, som sammen kan vejlede dig på bedste vis. Uanset om du kommer som amatør, handyman i hjemmet, eller som professionel, så får du altid der rette vejledning, til det som du gerne vil lave.

Vil du gerne have råd og vejledning til et af de større projekter, så som renovering eller tilbygning, så står medarbejderne altid klar, til at svare på dine problemstillinger.

Hos Elvvs.dk finder du altid dine varer til billige priser, og finder du dem billigere et andet sted, så laver vi ikke bare prismatch, men ligger 5% oveni dit prismatch – så du altid får det billigst hos Elvvs.dk

Adresse

Adresse:

Bredgade 20 4653 Karise

GPS:

55.3071316, 12.1995479

Telefon:
Email: