Hos psykolog Emil Rask i Århus kan du få professionel psykologhjælp i øjenhøjde. Emil gør nemlig meget ud af at møde sine klienter, der hvor de er. Og ikke mindst tage sig tiden til at lytte til deres fortællinger om deres liv. 

Emil har særlig erfaring med angst og dens mange forskellige facetter. Det betyder også, at du er i gode hænder, hvis angst er begyndt at spænde ben for din hverdag. Nogle af de angstformer, du kan få hjælp til er bl.a. social angst, enkeltfobi, generaliseret angst, panikangst og præstationsangst. Det betyder også, at du er i gode hænder. 

Emil arbejder både som psykolog for børn og unge, som har en hverdag, hvor angsten giver dem udfordringer. Derudover er han også begyndt at tage voksenklienter ind. Det betyder, at der er ekstra gode muligheder for dygtig, professionel og effektiv psykologhjælp, når behovet måtte være der. 

Udover angst vil du også kunne få hjælp til sorg, traumer, depression, selvskade, sociale problemer, identitetsproblematikker og selvværdsproblematikker.

Adresse

Adresse:

Vesterport 8K, 8000 Aarhus

GPS:

56.158201014681, 10.200217805484

Telefon: