Emotion Center er et psykologhus, der holder til i hjertet af København. Alle psykologerne i dette psykologhus har særlig erfaring med metoden ISTDP. Det betyder, at man som klient kan forvente, at hjælpen ikke behøver at vare flere år. Psykologerne er aktive og engagerede i terapien, hvorfor du også vil opleve hurtigere bedring, end når der bruges andre terapimetoder. Det kan være rart at vide som klient, da man oftest ønsker at kunne få det bedre indenfor en overskuelig fremtid. 

At der arbejdes med metoden ISTDP betyder også, at der er et skarpt fokus på de ting, der ligger til grund for dine udfordringer. For når man får arbejdet med disse ting, så kan man være med til at bryde det, som fastholder en i sine udfordringer. Det kan være, du ønsker en psykolog pga. stress, angst, depression, et traumer, ensomhed, tomhed eller andet.

Hvis du ønsker hjælp og råd allerede nu, så har Emotion Center også lavet forskellige blogindlæg, hvor de tager fat i emner som: Slip af med din angst, Vejen ud af ensomhed, Væk kærligheden i parforholdet med bedre kommunikation og meget mere.

Adresse

Adresse:

Frederikssundsvej 60D (baghuset 1. sal) 2400 København NV.

GPS:

55.7037026, 12.5293582