Skal du have hjælp med at sælge en bolig? Lad os gøre alt det hårde arbejde med at tage de bedste billeder, skrive de fængende tekster og lave den smukke præsentationsvideo. Hos Esoft gør vi alt, hvad der skal til for at få solgt din bolig hurtigst muligt. Vi sælger ikke bare din bolig, vi sørger for, at nogle køber deres kommende hjem. Vi er eksperter på området, og har været i gang i mange år. Derfor ved vi lige præcis, hvilke virkemidler vi skal bruge for at få en handel i hus. Du skal aldrig tøve med at kontakte os, så vil vi gerne give et uforpligtende tilbud, for hvad vi kan gøre for dig. Vi arbejder både for private, men også for ejendomsmæglere der hellere vil bruge deres tid på det de er gode til i stedet for at sidde og skrive tekster, tage billeder og lave videoer.

Vi er eksperter i at lave tekster der sælger boliger, så derfor kan vi altid hjælpe dig med at skrive fængende tekster, som en potentiel køber ville elske at læse og muligvis få vedkommende ind i et salg. Mange danner en stærk holdning til boligen ud fra teksten, så hvis den ikke er i orden, og den ikke indeholder de informationer, folk gerne vil have, så kan det være at folk forsvinder, og du måske har en potentiel køber mindre. Der sørger vi for ikke sker.

Vi kan også tilbyde at lave en digital video fremvisning af boligen. Det er noget flere og flere, efterspørger på markedet. Det kan for mange være svært at finde tid i en presset kalender til at komme ud til et åbent hus. Derfor er det for mange et stort plus, hvis du kan sidde hjemme i sofaen, og se en yderst professionel video fremvisning af den bolig de måske gerne vil købe.

 

 

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-