Event Republic er et eventbureau, som ligger i midt København og har afholdt utallige arrangementer, og derfor ved lige præcis hvad der kræves for at et event bliver en succes. Virksomheden er yderst kompetente til at lytte til deres kundens behov, og derfor kan skræddersys og tilpasses til det enkelte event som lige præcis I ønsker. Der findes mange forskellige events bureauer, og derfor er det vigtigt at man vælger et det rigtige event bureau, for det er ikke alle, der er lige gode til at lytte til hvad kunderne reelt ønsker.

Event Republic har afholdt rigtig mange arrangementer for større firmaer som Mærsk, Coloplast, TV3, DELL og lignende, hvilket vidner om, hvad det er for en type virksomhed vi har med at gøre. Der er seriøsitet bag hvert event som bliver afholdt . Virksomheden arbejder ud fra overbevisning, at alle events bør skræddersys og tilpasses til den enkelte begivenhed. De har derfor ikke standard løsninger, men kigger på den enkelte virksomhed og hvad der giver mening for dem. Det kommer ligeledes an på hvilket event der skal afholdes. Nogle er bedre til små firmafester, andre er specialiseret i større arrangementer, hvor der er besøgende fra hele verden.

Virksomheden er altid med bagom det enkelte arrangement, samt analyserer og stiller spørgsmål, så de kan udvikle og skabe det enkelte event, til en fest i sent vil glemme.

Adresse

Adresse:

August Bournonvilles Passage 1 1055 København K

GPS:

55.679612, 12.586774999999989

Telefon: