Udfyld forsikringsmæglerformularen lige nu og modtag 2-3 eftertragtede forsikringstilbud fra kvalitetssikrede forsikringsselskaber. Justina Grundtvig, Syddjurs: Vi modtog let 3 hurtige overslag og blev hyret til opgaven “knallertforsikring” på Syddjurs. Rigtig fint fra start til slut – alt gik super godt. Undertiden har man ikke overskuddet til selv at løse dine forsikringsproblemer – Vores anbefaling er derfor, at du i stedet henter et antal gedigne tilbud.

Tilbud på forsikring – spar 32%

Tit kan man ikke magte at klare dine forsikringer selv – Modtag i stedet 2-3 brugbare forsikringstilbud. Det er lige lovlig bøvlet at finde 2-3 tilbud på forsikring selv – skaf dig i stedet 2-3 uimodståelige tilbud. Find let autoriserede forsikringsfirmaer her på siden 3forsikringstilbud.dk.

Få eksempelvis besvaret følgende forsikring spørgsmål:

  • Bliver en forsikring dyrere, hvis man har en skade?
  • Hvad betyder det, at forsikringen er sumløs?
  • Dækker en ulykkesforsikring, hvis man kører på motorcykel?

Eksempel på forsikringssag

Eksempel på sag: AK 1461: En el-montør var indtil 1975 dækket af en familieforsikring. som bl.a. omfattede bygningsbeskadigelse i forbindelse med indbrud. I 1975 ændrede selskabet vilkårene. Dette skete ved. at man til samtlige forsikringstagere udsendte en skrivelse om ændring af forsikringen vedlagt de nye vilkår. Skrivelsen fremtrådte som en meddelelse om. at det på grund af stærk stigning i antallet af skader og i skadernes størrelse var nødvendigt at foretage en regulering. Dette kunne ske ved en indskrænkning af forsikringsdækningens omfang eller ved at indføre selvrisiko. men selskabet havde i stedet valgt at forhøje præmien.

Det fremgik således ikke af skrivelsen. at der var sket indskrænkning i forsikringens dækningsomfang. Dette fremgik derimod af de nye vilkår, som bl.a. bestemte, at forsikringen ikke dækkede bygningsbeskadigelser i forbindelse med indbrud. – Det antoges, at el-montøren kunne kræve erstatning for en bygningsbeskadigelse i forbindelse med indbrud, da skrivelsen måtte give ham det indtryk, at der ikke var sket nogen indskrænkning i forsikringens dækningsområde, og da det fandtes at være uden betydning, at en indskrænkning fremgik af vilkårene.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-