På 3vvs-tilbud.dk kan vi skaffe 3 utrolig gode vvs-mand estimater på for eks. isolering, elektrolyseanlæg, drift og vedligehold eller kvalitetssikring. I 4600 Køge kan talentfulde driftige vvs-firmaer både overskue arbejdsopgaven og udføre udskiftelig ledning. Undertiden gider du ikke selv at overskue problemet – Løsningen er at finde tre hammerfede tilbud.

I 4600 Køge kan en bundsolid ekspert både udføre vvs-sagen og håndtere afstand mellem rørbærere. På to-tre hverdage vil du blive kontaktet af de tre bedste vvs-firmaer med hver deres fine specialtilbud. Hader du at arbejde med ledningsgennemføring, varmeanlæg eller varmtvandsbeholder, så er svaret at indhente 2-3 skæppeskønne specialtilbud.

Spar let 46% på al vvs-arbejde i Køge

VVS-vejleder Bente Albrektsen tilråder, at man finder mere end 1 vvs-tilbud, når man har vrøvl med eksempelvis sikkerhedsventil. Få hurtigt en kanon besparelse på tæt på 25% ved 3 holdbare rundhåndede vvs-overslag. Her er nogle eksempler på anerkendte vvs-artikler:

  • Dahlia
  • Isover
  • Geberit
  • Duravit
  • Kriss

Fejl ved rengøring af afløb, som du bør undgå:

Fejl 1: Hældning af kemiske rengøringsmidler – Kommercielle dræningsrensere indeholder hårde kemikalier, der langsomt spiser nogle VVS-komponenter væk. Bemærk også, at ikke alle træsko kan opløses af afløbsrensere. Det fedt, du hælder ned i dit afløb, vaskes bare ned langs rørledningen, hvor det forbinder alle de andre fedtstoffer: dannelse af massive blokke (fatbergs), der fører til et mere alvorligt tilstopningsproblem.
Fejl 2: Vand, der sprænger dit dræn – Vandtrykket fungerer muligvis,

men ikke for store trætte. Ved at trykke på din haveslange eller bruge din højtryksrenser kan det kun tilføje tryk på røret til det punkt, at det kan lække eller sprænge. Du kan ende med at blive nødt til at rengøre dit gennemblødt køkken eller badeværelse, for ikke at nævne, at du vil blive udsat for beskidt drænvand.

Fejl 3: Brug af upassende, provisoriske værktøjer – Et favorit improviseret drænrensningsværktøj hos husejere er metalbelægningsbøjlen, som de bøjer og skubber ned røret i håb om, at det kan nå og koble tilstoppet – men det kunne bare få fast eller endda skade et allerede tyndt rør. Nogle bruger endda andre husholdningsgenstande som træsked. Bemærk, at disse materialer kan gå i stykker eller blive fanget, hvilket gør dit tilstopningsproblem mere kompliceret.

Fejl 4: Indblanding med rørledningen – Medmindre du har tilstrækkelig viden om VVS, må du aldrig nogensinde adskille rørene selv. For det første, bare fordi pasningen føles stram, betyder det ikke nødvendigvis, at den er sikret. Plus, hvis du nogensinde bryder nogle dele i løbet af dit arbejde, vil du ende med at købe reservedele. Du skal også sikre dig, at de har den rigtige størrelse, og at stikket er lavet af det rigtige materiale for at undgå lækage eller korrosion.

Bestil en blikkenslager til at løse dine problemer

For effektivt at rense et afløb skal du bestemme, hvilken type tilstopning er, og hvor denne tilstopning er placeret langs rørledningen. I stedet for at forsøge at løse problemet selv, skal du planlægge en professionel dræningsrensning med VVS-myndigheden. Disse fagfolk har alt det nødvendige værktøj og udstyr til at afhjælpe dit drænproblem. Faktisk kan du spare flere penge ved at stole på dem sammenlignet med risikoen og omkostningerne i forbindelse med afhjælpning af slip-ups fra DIY-forsøg.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-