Onlinesiden Billighaandvaerker.dk – hvor du enkelt kan indhente op til 3 egnede gratis rengøringstilbud. Spar på dine penge (34-47%) ved løsningen af alle slags rengøringopgaver. Rengøringskonsulent Zahra Kjøngerskov bakker op om, at man benytter en rengøringsassistent, når man ikke kan overskue at gøre rent i boligen.

En 100 % gratis og fleksibel rengøringsservice med populær rabat, som luner i dit budget. Billighaandvaerker.dk har gennemgået driftige og topmotiverede rengøringsfirmaer i hele kongeriget – også i København. Du tænker uden tvivl, at det er forholdsvis kompliceret, selv at opstøve en lokal reel rengøringsassistent i København.

Rengøring København – Spar ca 40% med 3 gratis tilbud

Anmeldelse fra Joan Hedegaard, København: “Fik en upåklagelig tjeneste og venlig betjening. Jeg fik endda 54 % i prisreduktion på rengørings-opgaven”. Det kan forekomme lige lovlig langsommeligt at konkurrere om rengøringsarbejdet selv – find hellere to-tre gedigne rengøringsassistent specialtilbud. Her er et overblik over populære spørgsmål:

  • Hvor mange tilbud kan man bestille?
  • Har alle rengøringsmedarbejderne opholds-/arbejdstilladelse?
  • Kan man afvise alle 3 rengøringstilbud?

Rengøringstips til lave omkostninger, der faktisk fungerer!

Du ved, hvor vigtigt det er at holde dit hjem spic og spænde uden at bruge for mange penge på de mest ubetydelige opgaver. Lad os tage et kig på disse vigtige rengøringstips, der ikke blæser din tegnebog tør.

Brug din gamle tandbørste

Hvorfor købe en ny børste, når du kan genudnytte dine gamle tandbørster for at slippe af med snavs fra toiletter og dræn. Dette hjælper dig faktisk med at reducere spild og spare penge.

Udnyt citroner i dit badeværelse

Citroner er nøglen til et pletfrit badeværelse. Ligesom eddike har disse frugter sure egenskaber, der kan hjælpe med at skrubbe stædige pletter på badekar og synke, dette oven på at efterlade en frisk og revitaliserende duft. Du skal blot skære en citron i halvdelen og begynde at skrubbe!

Så meget som du gerne vil prøve disse tilgange, er der stadig nogle aspekter af rengøring, der bedst overlades til fagfolk.

Adresse

Adresse:

Vesterbrogade 30

GPS:

55.6727168, 12.55694010000002

Telefon:

-

Email:

-

Web:

-