Der er en række forskellige udgifter, som går igen i det danske folks privatøkonomi. I dit driftsbudget er der f.eks. telefoni. Og der er en masse steder, hvor du kan spare udgifter. Her er de bedste gode råd, som du kan bruge uden beregning.

Den mest overkommelige fremgangsmåde for dig til at blive rig på, er via en privat pension. Det udtalte en fag person en gang. For alle er det normalt den mest realistiske måde at blive rigmand på. Så du bør spekulere på, at sætte sig ind i kapitalpension, med de gode muligheder, der er i din pensionsordning.

Forsikringsdækninger er det vi køber i håbet om, aldrig at få dem benyttet. Du bør strikt tænke over dine egentlige behov og ikke blindt gøre som alle de andre. Der er forsikringsdækninger, du slet ikke behøver eller som du kan undvære. Det er en reel risiko, du må tage. Når du har valgt, så handler det om at drosle dine forsikringer ned på et lavt niveau. Skal din motorcykelforsikring udelukkende forsikre for eksempel 100.000 kr. og kan du nøjes med en egen betaling på 14.000 dkk, hvis lejlighed brænder ned til aske?

Banker er ligeledes en post, hvor der for mange er mange penge at hente. Differencen mellem de mest eksklusive og de billigste banker er stor. Vi hører om, op mod 4.100 kr månedligt for en typisk kernehusstand og reallån. Lån til rækkehus er det største køb, som mange har i sit liv. Lån er stor stil noget du bør være fokuseret på, når du skal optimere din økonomi. En ting er renteomkostninger, men også lånekursen er essentiel. Lånomlægning er det, som kan forbedre din private finanser. En vigtigere størrelse er afventning af lån. Lån kan associeres med accelleration af tid. Hvis man kan undlade fx. 15 måneder med at låne pengene og i stedet spare tilsvarende op i hele perioden, så får du både nedbragt hovedstolen, men også renteudgifterne.

Har du medlemskab hos en fagforening, så har du mulighed for en stribe fordele. Du kan også overveje at udmelde dig. Der er gode at spare på en lavpris fagforening. Nogle folk har forceret fagforeningsvalg gennem jobkontrakt. Men du kan altid prioritere kun at nøjes med en a-kasse. Fagforbund kan støtte dig med alm. forsikringer og sundhedsordning – så overvej om det er dumt at melde dig ud, hvis du lider af fx stress.

Din mad er det område i din privat økonomi, som konstituerer den største part. Hvor nogle kan fungere for et ultra lille beløb, hver md, så er der andre, der køber for gigantiske beløb på eksklusiv take-out. Et er når man køber mad ude i byen på enten restaurant eller take away – men den absolut store problematik er det mad du køber og bager derhjemme. I dette tilfælde findes der det normale indkøb i supermarkeder, som du bærer hjem. Uheldigvis er mange eftergivende for impulsindkøb, som medfører at bonen bliver for lang. Et tip er, at du handler dine mad online, via de brugervenlige e-handlende supermarkeder. Der kan man enten shoppe normale madindkøb, men desuden også de gode fristende tilbud på kasser med mad.

Du skal udregne dine konti, så du nedskærer inden for ALLE nicher af din budget. Således kan du ende op med at have et meget højere beløb til de lækre elementer af livet.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-

Web:

-