Hvis man ønsker at gøre lidt ekstra ud af sin fest, så er det altid en god idé med et underholdningsindslag. Dette kan bestå af mange forskellige ting, men ultimativt afhænger det jo af begivenheden og publikummet. Et sikkert valg vil dog stensikkert være et sjovt indslag med en komiker.

Festkomikerens civile navn er Magnus, og han har siden år 2003 delt ud af hans evne til at skabe grin og godt humør med hans mange forskellige underholdningsindslag. Som festkomiker er hans hensigt at skabe gode relationer imellem gæsterne, hylde festens hovedperson, skabe godt humør og få folk til at grine.

Med sin 15 år lange erfaring er han blandt Danmarks mest erfarne komikere, og han har set det meste før. Han bruger denne lange erfaring til at kunne skabe grin og godt humør i alle slags sammenhænge.

Festkomikeren køre over hele landet, så man skal ikke tøve med at hyre ham, selvom man måske er langt fra hans hovedkontor. Dertil skal man heller ikke bekymre sig om priser, da det heller ikke bliver dyrere, selvom han skal køre langt og betale broafgift.

Underholdningen bliver skræddersyet alt efter hvilken fest der er tale om, og hvem der holder festen. Han gennemgår kundens noter, kommentarer og historier og laver dem om til sjove jokes og historier. Du kan fx få ham til at stå for underholdningen til dit bryllup, gøre det til en endnu mere uforglemmelig dag.

Adresse

Adresse:

-

Telefon: