Hos Fitness Nord har vi alt, hvad du har brug for i din daglige træning. Vi tilbyder stort set alt inden for kosttilskud til træning, hvad end det er proteinpulver, proteinbarer, færdiblandende drikke eller pre-workout, så har vi et stort udvalg fra mange forskellige mærker. Derfor vil du, garanteret kunne finde noget, der vil passe i netop din smag og ind i din trænings rytme.

 

Når man er under træning, bliver kroppen belastet ekstra meget og sat på overarbejde for at følge med. Derfor er det rigtig vigtigt, at man får de rigtige næringsstoffer til kroppen, så den har noget at arbejde med, og kan reparere dine muskler efter træningen. Når du træner, så ødelægger du dine muskler en lille smule, men med den rigtige kost og med ordentlig restitution vil dine muskler blot vokse sig tilbage større og stærkere end tidligere. Derfor kan det være nødvendigt at supplere din almindelige kost med kosttilskud for at give din krop den nødvendige mænge næringsstoffer at arbejde med. Når det kommer til styrketræning, er det oftest protein, at kroppen har brug for ekstra meget af, da proteinerne er med til at genopbygge musklerne. Du kan se vores store udvalg af proteinpulver her

 

Når man vælger kosttilskud, er det vigtigt at lytte til ens krop. Ikke alle kan klare de samme tilskud. Nogle vil få det dårligt at indtage en bestemt type kosttilskud, mens andre kan klare det helt fint. Derfor er det meget vigtigt at lytte til din krop, og stoppe hvis kroppen reagerer mærkeligt og ikke bare fortsætte, fordi du kender andre, der tager det uden problemer. Så er det bedre at enten finde et kosttilskud fra et andet mærke eller indtage det på en ny måde. F.eks. hvis du reagerer stærkt på proteinpulver i shakes, skulle du måske prøve proteinbarer i stedet for efter træningen.

Adresse

Adresse:

Danmark

GPS:

56.26392, 9.50178500000004

Telefon:

-

Email:

-