Flexi Riste er en dansk virksom, som sælger riste B2B. De opererer ud fra deres hovedkontor i Vildbjerg, i jylland. Her har de gennem 20 år solgt riste til danske virksomheder. Det være sig til en lang række forskellige virksomheder indenfor en række brancher som eksempelvis de nedenstående.

  • Byggebranchen

Byggebranchen er måske en af de største brancher i Danmark. Her er der tale om alle typer af byggerier. Både private boligbyggerier og de lidt større byggerier, som skal huse mange familier eller kontorer.

Til byggebranchen kan nærmest alle typer riste benyttes på forskellige stadier af byggeriet. Der er trinriste til når selve byggeriet skal skydes i vejret. Der er Ventilationsriste til det æstetiske udtryk og der er sokkelaffugtere til at holde soklen tør og der er elefantriste, som kan bruges til snart sagt hvad som helst.

  • Offshorebranchen

Offshorebranchen er snart sagt en af de største aftagere af riste. Her er det ofte letvægtsriste, som skal benyttes – disse bliver ofte lavet af et komposittmateriale / plastmateriale. Disse er også kendt som fiberriste og er tæt på uopslidelige i brug.

  • Transportbranchen

Transportchranchen har ligeledes et stort forbrug af riste. Det være sig ofte til jernbaneoverskæringer og deslige.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-

Web:

-