Flowstudio er en dansk virksomhed, der laver 3D visualiseringer af mange forskellige slags. De laver eksempelvis 3D visualisering af interiør der kan bruges af møbelproducenter eller forhandlere. Hvis man skal købe et større møbel eller nogle specielle møbler, vil man gerne kende alle detaljerne inden. Dette kan man få gennem 3D visualiseringer af dette.

En anden ting der også vinder mere og mere frem, når det kommer til 3D er boligpræsentationer. Her har ejendomsmæglerne mulighed for at præsentere de boliger de har til salg på en helt ny måde. Tidligere var det gennem beskrivelser, billeder og traditionel video. Nu er det dog blevet muligt at præsentere boligen endnu mere præcist og detaljeret. På den måde kan de potentielle købere lettere danne sig et indtryk. Ved at gøre dette, kan de lettere danne sig et indtryk og ejendomsmægleren kan bedre sælge en bolig, og måske slippe for fremvisninger, der ikke bliver til noget.

Flow Studios team består udelukkende af professionelle 3D designere, 3D modellers og projektledere, så hvis du lægger arbejdet i deres hænder, kan du være sikker på et en perfekt udførelse – hver gang.

Adresse

Adresse:

Eskildsgade 62-64, København V

Telefon: