Når du vil tage et kørekort til bil, motorcykel eller lignende, så er det obligatorisk, at du skal tage et førstehjælpskursus. Det kan måske virke lidt stressende at skulle tage et førstehjælpskursus midt i alt det andet arbejde med teori osv., men er uheldet først ude, hvor en person har brug for din hjælp, så er tiden og pengene, som du har brugt på førstehjælpskurset godt givet ud.

I princippet bør alle kunne yde førstehjælp, så vi alle kan hjælpe personer, der har brug for akut hjælp, og det er lige netop pointen med det obligatoriske førstehjælpskursus, der er i forbindelse med første gang der skal tages et kørekort.

Førstehjælpskursets indhold

Førstehjælpskurset varer i 8 timer, og i denne tid vil du blive undervist i uddannelsens rammer, undervisningsform og indhold og krav, ulykkestyper, hastigheder og hvilke skader, der kan ske, hjertemassage, specielle forhold ved færdselsulykker, hvad du bør gøre, når du har lært førstehjælp, førstehjælp til blødninger, håndtering af psykisk førstehjælp og situationstræning.

Kurset koster kun 750 kr., hvilket er et meget beskedent beløb, hvis du senere hen får brug for at redde liv. Ulykker og uheld kan ske over det hele, men hvis du er til stede, bør du kunne yde den rette førstehjælp til den eller de udsatte.

Hos foerstehjaelptilkoerekort.dk har du mulighed for at booke et kursus på AMA, tæt beliggende på Amagercenteret eller på Frederiksberg. Begge steder er med kort gåafstand fra metrostationerne.

Adresse

Adresse:

Hostrupsvej 6, 1950 Frederiksberg

GPS:

55.68151280000001, 12.535698700000012

Telefon: