Butikskæden, Friluftsland, har eksisteret i 37 år. I dag består kæden af 8 forretninger samt en Fjällräven Brand Store og et stort centrallager. Disse butikker danner grundlag for webshoppen, Friluftsland.dk.

Specialiseret i godt udstyr og beklædning til et aktivt friluftsliv

Friluftsland er butikker og en samlet webshop, der har specialiseret sig i at forhandle godt udstyr og beklædning til et aktivt friluftsliv. Her finder du alt fra rygsække, soveposer, telte, jakker, vandrestøvler til sportssandaler med videre. Produkterne er nøje udvalgte, da der kun ønskes at forhandle produkter af høj kvalitet i butikkerne og på webshoppen. Produkterne bliver importeret fra de bedste producenter rundt omkring i hele verden. 

Den gode service og konkurrencedygtige priser

Friluftslands ekspedienter har alle selv erfaring med friluftslivet. Derfor er de alle i stand til at yde en seriøs service og vejledning, og dette er faktisk et af kædens kendemærker.

Friluftslands produktpriser er ikke billige, men priserne er konkurrencedygtige. Du betaler for hvad du får og god kvalitet er ikke billigt. Friluftsland tror desuden på, at godt udstyr giver bedre oplevelser.

Webshoppen – Samme ambition, men med mere inspiration til friluftsmenneskerne

Friluftsland.dk åbnede allerede d. 31. december, 1999. Ambitionen var og er stadigvæk, at videreføre de gode traditioner fra de fysiske butikker – her drejer det sig om den seriøse service og vejledning.

På webshoppen har de interesserede mulighed for at læse om produkter, købe produkter, skrive sig op til Friluftsland.dk’s nyhedsmail, og læse om nyheder, pakkelister, udstyrsguide, aktivitetsguide, inspiration til ture og meget mere på Friluftsland.dk’s blog.

Adresse

Adresse:

Frederiksborggade 52, 1360 København K

GPS:

55.6859753, 12.5662247

Telefon: