Man behøver ikke nødvendigvis være spejder eller landmand for at nyde naturen. I Danmark har vi en skøn natur, og det samme har de i alle lande rundt om på kloden. Hele tiden er der mange som rejser ud for at opsøge de smukkeste steder i Danmark og på resten af planeten. Til sådanne ekspeditioner, skal man ofte bruge det rette udstyr. Hvis man altså vil være afsted længe eller have muligheden for at komme helt tæt på. Det er her, at Friluftsland kommer os til undsætning.

Friluftsland er en butikskæde som specialiserer sig i at forhandle et bredt udvalg af friluftsudstyr. Deres produkter er af høj kvalitet, og det meste af det kan bruges amatører så vel som erfarne individer. Friluftsland handler ud fra det princip, at pris og kvalitet går hånd i hånd. Det er derfor ikke de billigste produkter, men hvis man ønsker høj kvalitet, så er der tale om yderst konkurrencedygtige priser. Friluftsland forhandler blandt andet de lækre vandresokker fra point6.

Friluftsland havde en meget ydmyg begyndelse men har siden vokset til at have otte forretninger, en Fjällräven Brand Store, et stort centrallager og så selvfølgelig deres webshop. Der er altså mulighed for at besøge en Friluftland over hele landet, og hvis man alligevel er for langt væk, kan man altid bestille over nettet.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-

Web:

-