Gartnernes Forsikring er et lille, solidt og kundeejet forsikringsselskab med stor fokus på kundeservice i øjenhøjde og personlig rådgivning. Vi tilbyder forsikringer til både privatpersoner og erhvervsvirksomheder – og vi er bestemt ikke kun for gartnere. Vi blev grundlagt af gartnere, og vi har over 100 års erfaring med at tegne forsikringer til de grønne erhverv, men vi er også specialister i f.eks. små og mellemstore håndværksvirksomheder, som vi kan tilbyde en attraktiv forsikringspakke på både privat- og erhvervsdelen – og det er vores erfaring, at mange ejere af mindre virksomheder føler sig set og værdsat som kunde hos os, og at de sætter stor pris på den personlige kontakt, som vi lægger så stor vægt på. Du kan læse om vores forsikringer til erhverv her.

Når det kommer til privatforsikringer, tilbyder vi hele den gængse palette af forsikringer, og vi kan altså forsikre både hus, familie, bil, kæledyr og alle de andre ting, du holder af. Du kan læse om vores forsikringer til privat her.

Samtidig er vi særligt stærke på forsikring af nedlagt landbrug, hobbylandbrug, landejendomme og huse med stråtag. Så går du og familien med en drøm om at flytte på landet og restaurere et nedlagt landbrug, eller måske at drive et lille hobbylandbrug i jeres fritid, så er vi specialister i at sammensætte en skræddersyet forsikringsløsning, som tager højde for alt det, du har behov for. Du kan læse om vores særlige forsikring til nedlagt landbrug her.

Faktisk er vi i magasinet TÆK blevet udråbt som Danmarks bedste og billigste forsikringsselskab, når det kommer til forsikring af hus stråtag, som er brandsikret. Du kan læse mere om magasinets sammenligning af priser for forsikring af stråtage, hvorfor vi vandt testen i artiklen her.

Adresse

Adresse:

Struergade 24, taastrup

GPS:

55.646576, 12.271167

Telefon:
Kontakt ejer