Står du og mangler en billig og koncentreret gartner i 8700 Horsens? En fleksibel fagmand kan arbejde i haven på relativ kort tid. Få eksempelvis besvaret følgende gartner spørgsmål:

  • Hvad koster en gartner i timen?
  • Hvad koster en havearkitekt i tre timer?
  • Hvilke planter vil se naturlige ud omkring en lille sø?

Få en kvalitetsbevidst fagmand til fx at passe din have her på hjemmesiden. Vi skaffer udelukkende tilbud hos seriøse anlægsgartnervirksomheder, og derfor garanterer vi for grundig anlægsgartnerarbejde fra A til Z. Bestil potentiel assistance til udførelse af dine udestående anlægsgartneropgaver til yderst skræddersyede priser.

Få 3 gratis gartner tilbud i Horsens

Er du på jagt efter en velegnet og certificeret gartner i postnr 8700 Horsens? Autoriserede gartnerfirmaer arbejder med bl.a. disse opgaver: opsætning af lamper på stier, omlægning af haver, plantning af træer og blomster og lugning af ukrudt. På vores netportal tager vi ikke gebyr for at løse opgaven med at finde 3 tilbud – da det er helt gratis at overdrage din anlægsgartneropgave til os.

Filning af løftekrog og -saks 

Det er meget vigtigt, at saksen og krogen er spidse og skarpe, så du kan få et godt greb om kævlerne. En sløv løftekrog og -saks er alt andet end effektive og kan oven i købet være farlige, fordi du kan komme til skade, hvis de glider. 

Sådan filer du løftesaksen: Spidsen skal så vidt muligt slibes til en mejselform, så du let kan få saksen fri af tømmeret. Fil fra krogens yderside. En spids kant skal helst undgås, da den kan sætte sig fast i tømmeret, når saksen fjernes.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-