Der er mange forskellige måder at holde en julefrokost på, men én ting er helt sikkert, at en julefrokost ikke bare er en julefrokost. Om det er med vennerne, familien eller firmaer, er der store forventninger til denne aften. Især medarbejderen i en virksomhed, betragter firmajulefrokosten som et af årets højdepunkter i firmaet.

Hyr Grunk Event til at arrangere årets julefrokost, hvis det skal være noget helt særligt og hvis i ønsker en aften i sent vil glemme. Eventbureauet har nemlig mange års erfaring med at arrangere firmajulefrokoster i helt unikke rammer, hvor lokationer som Hindsgavl Slot, Nordeuropas mest eksklusive hotel D’Angleterre og mange flere lækre steder. Derudover er servicen helt i top, og maden er naturligvis super lækker. Grunk Event dækker hele landet med det omfattende program af fester både til julefrokoster, men også til diverse andre arrangementer som sommerfester og diverse events. Programmet er så stort, at Grunk Event nu kan kalde sig for Danmarks største leverandør af kvalitets julefrokoster til det danske erhvervsliv.

Der intet der er overladt til tilfældighederne, når Grunk Event arrangerer events. De unikke lokationer, manden og underholdningen er planlagt nøje til mindste detalje, så alle deltagere får den bedst mulige oplevelse af aftenen.

Adresse

Adresse:

Hørvænget 3, 2630 Taastrup

GPS:

55.6585605, 12.2984827

Telefon: